Kitüntették Oroszlány kiválóságait

2016.08.21

Huszonötödik alkalommal adták át az elismeréseket Oroszlányban az államalapítás ünnepe alkalmából.

Az augusztus 20-i elismerést minden évben azoknak ítélik oda, akik a közéletben, a tudomány, a gazdaság, a kultúra, a sport, vagy az élet egyéb területén kimagasló és tartós tevékenységükkel hozzájárultak Oroszlány hírnevének, elismertségének gyarapításához.

A képviselő-testület „Oroszlányért” vésetű aranygyűrűt adományozott Beck Ferencnek, az oroszlányi kosárlabdasport és utánpótlás nevelés színvonalának emelése, az Oroszlányi Sportegylet vezetése során végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.

Szintén „Oroszlányért” vésetű aranygyűrűt vehetett át Deák Sándorné, a szociális ellátás fejlesztéséért, az esélyegyenlőség előmozdításáért, a közszolgálatban és karitatív tevékenysége során végzett kiemelkedő munkájáért.

„Oroszlányért” kitüntető díszoklevéllel ismerték el Dr. Felker Bernadett évtizedek óta végzett kiemelkedő szakorvosi munkáját, Dr. Hegedüs Ferenc gyermekorvosi tevékenységét, Sági Richárdnak a bányász kulturális hagyományok megőrzése és az oroszlányi fúvószene szakmai színvonalának emelése és népszerűsítése terén végzett kiváló munkáját, valamint Licskó Istvánnak a kézműves hagyományok megőrzéséért és az Oroszlányban végzett civil, társadalmi szolgálatát.

A díjátadáson Czunyiné Bertalan Judit kormánybiztos méltatta a díjazottakat.
Forrás: kemma.hu

Oroszlányünnepkitüntetés