Ön szerint ki kapjon kitüntetést Tatabányán?

2016.08.08

Az önkormányzat javaslatokat vár a Tatabánya Kultúrájáért Díj és az Évgyűrű Díj adományozására.

Az Önkormányzat évek óta méltó módon ismeri el azokat a személyeket, szervezeteket, akik tevékenységükkel hozzájárulnak, hozzájárultak a városunk fejlődéséhez, jó hírének és értékeinek növeléséhez.

Idén ősszel is kiosztják a Tatabánya Kultúrájáért Díjat, valamint az Évgyűrű Díjat.

Az előbbi elismerést a Kultúra Napja alkalmából olyan személy vagy szervezet kapja, amely kiemelkedően részt vesz a város kultúrájának gazdagításában.

Az Évgyűrű Díj az időskorúak csoportját célozza meg. Olyan időskorú, vagy időskorúakból álló szervezet kapja, amely jelentős eredményeket ért el a város idősebb korosztályának érdekében végzett munkája során. A díjátadásra a Szépkorúak Bálján kerül sor.

Ezekre az elismerésekre vár javaslatokat az Önkormányzat a tatabányaiaktól egészen 2016. szeptember 30-ig

A díjak adományozására javaslatot tehet bármely magánszemély vagy szervezet, írásban, a díj megnevezésével, a kitüntetésre javasolt személy vagy szervezet nevével, elérhetőségével (cím, telefon, email), továbbá tartalmaznia kell a javaslat indoklását, a szakmai tevékenység leírását.

A javaslatot 2016. szeptember 30-ig írásban, a tatabanya.hu weboldalon a Hirdetmények menüpontban található adatlapot kitöltve kell eljuttatni Schmidt Csaba polgármesterhez (Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2800 Tatabánya, Fő tér 6.). Kérjük, az adományozandó cím vagy díj nevét tüntessék fel a borítékon („Javaslat Tatabánya Kultúrájáért Díjra” vagy „Javaslat Évgyűrű Díjra”!

Forrás: tatabánya.hu, címlapfotó: vktatabánya.hu