Itt az esztergomi Bástya-parkoló felújítási ütemterve

2016.10.21

Elkezdődött a munka.

A Bástya-áruház mögötti parkoló, előkészítő, alapozó és térkővel való leburkolási munkálatait kezdte meg a Strabag Zrt. október 17-től. A beruházást az előzetesen kiírt építési ütemterv szerint november 25-éig befejezik. A kivitelező új burkolat építésével párhuzamosan a parkolást is biztosítja a gépjárművek részére, az alábbi ütemterv szerint.

A kivitelező cég építési ütemtervében három nagyobb egységre osztotta a Bástya-áruház mögötti teljes parkolót: „Áruház mögötti nagy parkoló”, „Zöld ház mögötti parkoló” és „Áruház melletti kis parkoló” elnevezésű részekre. Ennek megfelelően egy időben nem dolgoznak mindhárom területen, hanem sorban burkolják le a fent jelzett részeket, hogy addig is a többi részen parkolni lehessen.

Az ütemterv szerint október 19-től november 4-ig az „Áruház melletti kis parkoló” részen, november 3-9 között, majd november 15-től a „az Áruház mögötti nagy parkoló” részen, november 9-14 között, majd november 22-től a „Zöldház mögötti parkoló” részen tudnak parkolni az autósok.

Az ütemterv szerint november 22-től a parkoló nagy része már folyamatosan használható lesz parkolásra, a legkisebb parkolófelület, az „Áruház melletti kis parkoló” készül el utoljára, azt november 26-tól vehetik igénybe az autósok.

A részletes ütemterv itt érhető el.

Forrás: esztergom.hu, fotó: infóesztergom.hu