Idén is megrendezték az agostyáni Idősek napját

2016.11.28

A tatai önkormányzat szervezésében, idén is megrendezték az agostyáni Idősek napját, amelyen vacsora, és zenés mulatság várta a vendégeket.

Varga András, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy a már hagyománnyá vált rendezvény, csupán egy kis töredékét fejezi ki annak a hálának és köszönetnek, ami megilleti az idősebb korosztályt.

Michl József a helyszínen beszámolt a közelmúlt agostyáni fejlesztéseiről, a felújított buszmegállókról, és a tervezett kerékpárútról, melynek bejövő szakaszáról jelenleg is folynak az egyeztetések. A polgármester külön köszönetet mondott dr. Varga Andrásnak azért a szeretettel és odafigyeléssel végzett munkáért, amit Agostyánért tesz.

A vendégeket köszöntötte Bencsik János országgyűlési képviselő, aki a térség boraiból ajándékozott válogatást a mulatsághoz, valamint Schmidt Mónika, aki a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökeként, 2017-es német nyelvű kalendáriumot és édességet adott át a meghívottaknak.

A programban idén is külön köszöntötték Agostyán legidősebb lakóit, a 90 éves Fohner Jánosné Franciska nénit, valamint a 93 éves Schlepp Ferencet, akinek a lánya vette át az ajándékát.

A jó hangulatú programból nem maradtak ki a tatai Geszti Óvoda Agostyáni Tagintézményeinek apróságai sem, akik énekes műsorukat mutatták be a helyszínen.

Forrás (szöveg és fotó): tata.hu

idősekTata