Több komáromi üzletbe is betört két szlovák fiatalkorú

2016.11.24

Elfogták őket.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két szlovák állampolgár ellen - adta hírül honlapján a rendőrség.

A komáromi járőrök november 23-án éjjel Komáromban, a Jókai-téren észlelték a két fiatalt, akik az egyenruhásokat, valamint a szolgálati kutyát látva sietve ki akartak térni az útjukból.

A rendőrök a két fiatalkorút igazoltatták, majd ruházatukat és csomagjaikat átvizsgálták. Az egyik férfi válltáskájából egy csavarhúzót, egy villáskulcsot, valamint egy szemetes nejlon zacskót foglaltak le.

A rendőrkapitányságra előállított két külföldi zavartan viselkedett, összefüggéstelenül felelt a nyomozók kérdéseire, majd több Komárom területén elkövetett bűncselekményt ismertek be.

A 15 és 17 éves szlovák állampolgár elmondta, hogy az elmúlt hetekben egy komáromi műszaki áruházba, egy pizzériába, egy péktermékeket árusító boltba törtek be, készpénzt, műszaki cikkeket zsákmányoltak, valamint egy komáromi lépcsőházból két kerékpárt loptak el.

Fotó: police.hu